Kigyulladt villanyóraszekrény, árokba borult autó – nem volt könnyű hétvégéje a tűzoltóknak

Sok dolguk volt a tűzoltóknak hétvégén – írta a Baon.hu. Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába három tűzesettel és két műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Forrás: BAON2024. 02. 05. 12:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letért az úttestről és az árokban az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délelőtt az 5408-as út Kiskunhalas és Zsana közötti szakaszán – írták.

A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet a kerekeire állították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek

 – jelentette a katasztrófavédelem.

 

Kigyulladt villanyóraszekrény, árokba borult autó

Egy lakóépület villanyóraszekrényénél keletkezett tűz vasárnap délután Lakitelken, a Vörösmarty Mihály utcában. A lakiteleki önkéntes és a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a tüzet egy porral oltóval megfékezték és az áramtalanítást követően vízsugár segítségével eloltották, majd a helyszínt átadták az áramszolgáltató szakembereinek. Személyi sérülés nem történt.

Árokba borult egy személygépjármű vasárnap délután az 5312-es úton, Miske határában. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Vasárnap két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.