Még lehet jelentkezni a vándortáborokba + videó

Tavaly nyáron több mint 17 ezer felnőtt és gyerek vett részt a táborokban, így idén is hasonló érdeklődésre számítanak.

Forrás: MTI2024. 02. 09. 14:48
vándortábor, túra, táborozás Forrás: Youtube/Vándorábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelenleg is tart a jelentkezés a vándortáborokba, április 30-ig száz szabad turnusra várja az érdeklődő diákok és pedagógusok jelentkezését a Vándortábor program – közölte a Miniszterelnökség.

Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár 2017-ben egy régi hagyományt felélesztve indította útjára a Vándortábor programot, amelynek során a táborozók zarándokolva vagy két keréken, vízen vagy erdőben fedezhetik fel hazánk legkülönlegesebb tájait, idén új útvonalakon is.

A vándortáborok célja, hogy a sporton és a természetjáráson keresztül egészség- és környezettudatos életmódra ösztönözzék a táborozókat.

A program eredményességét jelzi, hogy tavaly nyáron több mint 17 ezer felnőtt és gyerek vett részt a táborokban, így idén is hasonló érdeklődésre számítanak.

A jelentkezéssel kapcsolatos további részletek a Vándortábor program honlapján olvashatók.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: YouTube/Vándortábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.