Temetőben borotválta le az élettársa haját, eszméletlenre verte, most börtönbe kerülhet

A Nyíregyházi Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki évekig rendszeresen bántalmazta és székhez kötözve ütlegelte élettársát az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei településen – közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 02. 12. 12:09
bilincs, bűnöző Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanú szerint a büntetett előéletű férfi együttélésük kezdetétől, 2013-tól féltékenységből rendszeresen bántalmazta a párját – írja a közleményben Bartha Andrea. Hozzáfűzte, a nőt többször székhez kikötözve, puszta kézzel és eszközökkel ütlegelte; néhány éve a temetőben, a sértett édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta azért, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak.

Előfordult olyan is, hogy a közös ingatlanból éjszaka, hideg időben kitette őt, így az asszony kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát.

Bartha Andrea elmondta, 2024. január 26-án a férfi ismét egy székhez kötözte a nőt, ököllel támadt rá, egy fadarabbal ütlegelte a combját és a hátát, úgy, hogy a nő az eszméletét vesztette.

Támadója csak másnap oldozta el és engedte ki a mosdóba, a nő csak így tudott csak elmenekülni a lakásból. A végzés ellen a testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével gyanúsított férfi és az ügyvédje fellebbezést jelentettek be.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.