Új elnököt választottak a kisgazdák

Az új elnök az Országgyűlés törvényalkotási bizottságában megszünteti tagságát, hogy teljes felelősséggel tudja a gazdák ügyeit képviselni.

Forrás: MTI2024. 02. 05. 16:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erdős Norbert fideszes országgyűlési képviselőt választotta meg új elnökévé a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) a közgyűlésén – adta hírül a szervezet. A politikus a közösségi oldalán is megosztott egy bejegyzést az eseményről, melyhez hozzáfűzte: „Büszke vagyok arra, hogy immár az egyesület elnökeként is szolgálhatom a magyar gazdatársadalom érdekeit.”

Az új elnök bejelentette: az előtte álló feladat felelős ellátása miatt az Országgyűlés törvényalkotási bizottságában megszünteti tagságát, hogy elnöki teendőit teljes felelősséggel tudja ellátni, a gazdák ügyeit képviselni.

Az egyesület megálmodójának, alapító elnökének munkássága, szakmaisága,  fáradhatatlansága zsinórmértékül fog szolgálni elnöki tisztségem ellátásában, illetve az agrárium szereplőinek érdekképviseletében, a velük való együttműködésben

 – hangsúlyozta az új elnök. A politikus emlékeztetett, tavaly novemberben 87 éves korában hunyt el Turi-Kovács Béla, a Fidesz országgyűlési képviselője, a KPE alapító elnöke.

Borítókép: Erdős Norbert (Forrás: Facebook)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.