Volt helyettes államtitkárt igazolt Novák Katalin

A köztársasági elnök a közösségi oldalán beszámolt a döntés hátteréről.

2024. 02. 02. 11:05
Novák Katalin: a mozgás éve lesz 2024 hivatalosan is
Forrás: Facebook/Novák Katalin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Sándor-palota működése az elmúlt másfél év tapasztalatai alapján egyszerűsödik, figyelmét pedig még inkább ráirányítja a leginkább rászorulókra. 
Államfői feladataim ellátásához a Sándor-palota nyújtja a hátteret, amelynek vezetését Schanda Tamás főigazgató látja el, Kreutzer Richárd gazdasági igazgató, főigazgató-helyettes támogatásával” – ismertette Novák Katalin a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben.

A köztársasági elnök jelezte: egyik elnöki célkitűzése, hogy a perifériát a középpontba emelje. Mint mondta, ebben lesz segítségére az újonnan létrejövő Kiemelt figyelmet érdemlőkért felelős igazgatóság Victor Katalin korábbi elnöki tanácsadója vezetésével. Továbbá ismertette, hogy Sölch Gellért, a Belügyminisztérium korábbi helyettes államtitkára koordinációs igazgatóként csatlakozik a Sándor-palotához.

 

Borítókép: Novák Katalin köztársasági elnök (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.