Kommentkommandóval erősítene Márki-Zay mozgalma

A mindenre elszánt véleményvezéreket ingyenes oktatáson készítik fel.

2024. 03. 11. 8:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindent bevet a siker érdekében a Mindenki Magyarországa Mozgalom, 

a szervezet most kommentkommandót szervez a közösségi médiába, és ingyenes oktatáson készíti fel a jelentkezőket 

– tudta meg a Magyar Nemzet. Információink szerint Márki-Zay Péter mozgalma a Facebookon toboroz olyanokat, akik szívesen vitáznak más pártok híveivel, felveszik a kesztyűt az általuk rágalmaknak vélt véleményekkel szemben, továbbá megosztják a szervezet influenszereinek posztjait. 

A kampányüzemmódba kapcsolt Mindenki Magyarországa ugyanis influenszercsapatot is szervez. 

Az ő feladatuk az lenne, hogy feliratkozzanak különböző csatornákra, és megtekintéseikkel, kommentjeikkel, lájkjaikkal erősítsék fel a szervezet üzeneteit. 

Ezenkívül támogatókat is várnak, olyanokat, akik reklámoznák az influenszereket, nagy nézettségű csatornákon megjelenést biztosítanak.

A bukott miniszterelnök-jelölt mozgalma az egyes feladatok ellátásához ingyenes oktatást tart, melynek során átbeszélik a magyar politika szerkezetét, a kommunikáció legfontosabb formáit, jogi kereteit, és a kapcsolattartás normáit, de szó lesz az online kommunikáció szerkezetéről, a hirdetések vásárlásáról, kezeléséről is.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.