Kubatov Gábor a Bayer-show-ban: A baloldalon nincs a tetteknek következménye

A Bayer-show vendége volt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. Az adásban többek között arra is emlékeztetett: Varju Lászlót, a Demokratikus Koalíció, illetve Fekete-Győr Andrást, a Momentum parlamenti képviselőjét is elítélte a bíróság, de nekik eszük ágában sincs lemondani. Tordai Bence sport iránti gyűlöletéről is beszélt Kubatov Gábor.

Forrás: Hír Tv2024. 03. 11. 6:55
Fotó: MICHELLER SZILVIA Forrás: FB/Kubatov Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldalon a bűnöknek nincs következménye, a jobboldalon viszont a hibáknak is van következménye – mondta el Kubatov Gábor a Bayer-show-ban, olvasható a Hír TV oldalán. 

Az is szóba került, hogy a párbeszédes Tordai Bence Fekete-Győr András mentegetése során a fociultrákkal példálózott a parlamenti ülésen. Az eset után a Fradi-ultrák üzentek Tordai Bencének, most pedig a Ferencváros elnöke elmondta,

Tordai egy bűncselekményt összekever egy szenvedéllyel, hiszen – tette hozzá – ezek a fiúk szenvedélyesen szeretik a Ferencvárost, ő pedig – úgy látni – szenvedélyesen szereti Fekete-Győrt.

Komolyra fordítva a szót, Kubatov arról beszélt, hogy szerinte a magukat liberálisnak nevező emberek nagyon sok kárt okoznak a sportban. Emlékeztetett arra, hogy például a momentumosok voltak azok, akik aláírást gyűjtöttek a budapesti olimpia megrendezése ellen.

– Ha létezik sportesemény, ami békét teremt, az többek között az olimpia meg a sport

 – mondta. Az FTC elnöke felidézte, hogy a baloldal foggal-körömmel kampányolt a stadionépítések ellen is, napjainkban pedig néhány óra alatt elfogynak a jegyek a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire.

Tordai felszólalásában is frusztráltság érezhető, hogy ők gyűlölik a sportot, Tordainak ezek után nehéz lesz meccsre jönnie, mert ott van egy-két ember, aki őszintén elmondaná a véleményét – jegyezte meg.

 

A politikában is taktikázni kell

Kevesebb mint három hónappal az önkormányzati választások előtt a kormánypárt még nem nevezte meg főpolgármester-jelöltjét. A Fidesz pártigazgatója úgy fogalmazott: van olyan helyzet, amikor taktikázni kell. Kubatov Gábor azt is elmondta, hogy a befutók között rengeteg alkalmas főpolgármester jelöltjük van.

– Nem magas a léc, mert jobb polgármester lett volna bármelyik, mint ez a lebágyadt mostani főpolgármester, mert ha létezik ember, aki politikusként az embert irritálja és idegesíti, akkor azt hiszem, a főpolgármester az

– jelentette ki. A DK országos plakátkampányáról is szót ejtett Kubatov Gábor, amely Orbán Viktort ábrázolja.

– A DK-s kampányokhoz mindig hasonlóképpen állok hozzá. Nagy türelemmel viselem őket. Ha el akarjuk viccelni a dolgot, akkor azt mondjuk, hogy nincs egy arc, akit föl tudnak tenni a plakátjukra, inkább fölteszik a mi miniszterelnökünket

– mutatott rá. A Fidesz pártigazgatója hozzátette: visszás, hogy az a Gyurcsány Ferenc fogalmaz meg kritikákat, aki a magyar politika történetében a legnagyobb disznóságot követte el.

 

Borítókép: Kubatov Gábor (Forrás: Facebook/Kubatov Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.