Lövés dördült egy lakótelepen

A közelben egy óvoda és iskola is található.

2024. 03. 19. 16:38
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy felháborodást keltett a közösségi médiában egy felvétel, amely egy avasi társasház erkélyén két férfit mutat fegyvernek látszó tárggyal – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál. A fénykép készítője szerint lövöldöztek is,

de miután rájuk szólt, bementek a lakásba.

Az eset után volt, akik azt feltételezte, valószínűleg a madarakat próbálták „ritkítani”. Mások a négylábú kedvenceiket féltették. A lap emlékeztet: a közelben óvoda és iskola is található.

Egy kommentelő feljelentést tett az ügyben, és név nélkül nyilatkozott.

A puska állásából következtettem arra, hogy madárra lőhettek. A hölgy, aki feltette a posztot, konkrét lövést is hallott

– mondta a lapnak. Aláhúzta: az ilyen cselekmény állatkínzásnak minősül.

Ha nem bizonyítható, hogy állatra lőtt, akkor szabálysértést követett el az ismeretlen elkövető, mert közterületen történt az eset – tette hozzá. 

Borítókép: Az erkélyről lövöldöző férfiak (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.