Medgyessyék volt minisztere, baloldali botrányhősök, jachtozó fiatalok és Márki-Zay Péter – ők állnak Magyar Péter mellett + videó

Magyar Péter magát jobboldalinak tartja, és a közelmúltban tett nyilatkozatai alapján egy új politikai erőt, egy harmadik utat akar kínálni a választóknak, azonban úgy tűnik, az új utat régi balos arcok szegélyezik.

2024. 03. 19. 16:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pár nappal Magyar Péter március 15-i zászlóbontása után sem csitulnak az új szereplő körüli indulatok. Magyar naponta többször oszt meg indulatos bejegyzéseket közösségi felületén és kezd körvonalazódni az is, hogy kik állnak mellette támogatóként. 

Varga Judit volt férje a nemzeti ünnepen a Magyar Nemzet stábjának még úgy fogalmazott „nem lehet tudni”, hogy kik azok a vállalkozók, akik segítenek neki. Mára azonban kiderült, hogy mecénásai között lehet Barlay Kristóf is, aki a rendezvény előtt osztott meg közös videót Magyar Péterrel. Barlay a többi között jacht- és vitorláshajó-kölcsönzőt, sífelszerelésboltot és egy rendezvényszervező céget is üzemeltet. 

Magát a közösségi felületeken életművészként definiálja és gyakran oszt meg olyan fotókat, amelyeken egy jachttal vagy drága autóval pózol. 

De a napokban látott napvilágot az is, hogy Magyar Péter ügyvédje nem más, mint a Medgyessy Péter vezette kormányzat egykori igazságügyi minisztere, Bárándy Péter. Legutóbb pedig Magyart a volt szocialista botránypolitikus, Szabó Bálint kísérte el az ATV-be. 

Már a baloldali összefogás bukott miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is támogatását ajánlotta fel Magyar Péternek. 

 

Borítókép: Barlay Kristóf és Magyar Péter (Forrás: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.