Salgótarjánban is megroppant a baloldal, nem indul újra a szocialista Fekete Zsolt

A polgármester visszavonulása a baloldalon belüli feszültségeket jelzi.

Forrás: Hír Tv2024. 03. 22. 20:49
null
Fekete Zsolt (Fotó: Facebook/ Fekete Zsolt)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem indul újra két ciklus után a polgármesteri székért Salgótarjánban a várost vezető szocialista Fekete Zsolt – olvasható a Hír TV oldalán. A politikus erről közösségi oldalán adott hírt, egyben bemutatta a baloldal jelöltjét, jelenlegi alpolgármesterét.

 

Recseg-ropog a baloldal

Salgótarján jobboldali szervezetei azt mondják: a polgármester visszavonulása a baloldalon belüli feszültségeket jelzi. 

– Látunk egy kis zűrzavart. Hiszen nemcsak az ő távozása valószínűsíthető, hanem Dániel Zoltán távozása is a csapatból. Ez további kérdéseket vet föl. Vagy személyi gond van, vagy pedig belső feszültség – nyilatkozott Kericsi Bálint (Fidesz–KDNP) a Hír TV-nek:

Becsó Zsolt országgyűlési képviselő is elmondta, a baloldal jelöltje ugyanúgy felelős Salgótarján elmúlt évekbeli alacsony teljesítményéért, mint a leköszönő polgármester.

– Az elmúlt tíz évnek ugyanúgy az aktív szereplője volt, ő is ugyanúgy felelős azért a kialakult helyzetért, ami az elmúlt tíz év szocialista vagy baloldali politikájának eredményeként előállt Salgótarjánban. Vesztes emberekkel, bukott emberekkel győztes várost nem lehet építeni –mondta az országgyűlési képviselő.

Fekete Zsolt nem nyilatkozott az ügyben.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.