Agresszív rém támadt egy fiatal nőre Csepelen

A nőre egy buszon támadt rá egy önkívületi állapotban lévő asszony.

Forrás: Metropol2024. 04. 11. 15:52
null
Budapest, 2023. november 12. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) autóbuszai torlódnak az Erzsébet hídon, a Március 15. téri buszmegállóban. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre többen panaszkodnak arra, hogy Csepelen egyre-másra bukkannak fel az őrült, agresszív alakok. A Metropol beszámolója szerint nem egy olyan eset történt az elmúlt időben, amikor a bekattant, fura fazonok ordibálással és különös viselkedésükkel riadalmat keltettek a helyiekben, míg legutóbb már tettlegességig is fajult egy eset. 

A lap információi szerint a napokban, az esti órákban egy fiatal nő éppen hazafelé utazott volna a busszal, amikor egy ötvenes éveiben járó, agresszív asszony rátámadt. A Metropol a helyiektől azt hallotta, hogy a nőnek végül sérülések nélkül sikerült elmenekülnie, de ez csupán a lélekjelenlétén múlott, ugyanis sem a környékbeliek, sem pedig a buszsofőr nem avatkozott közbe. 

Egy helyi férfi elmondta, hogy a csepeli buszokon sem ritka az ilyen atrocitás. 

Van, hogy csak ordibálnak, de van, hogy belekötnek másokba. Ennek láthatóan semmiféle előjele nincsen, mert nem is ismerik egymást, még csak nem is beszéltek egymással korábban. Hogy az inzultusok mögött mi áll, azt nem tudom, de valószínűleg a drog vagy a pia

 – mondta a férfi. A Metropol szerint a mostani esetet okozó ámokfutó asszony sem ismeretlen a helyiek előtt, korábban már többen is összefutottak vele a kerületben, akkor is agresszívan viselkedett, többekbe is belekötött már. Az esetről a család bejelentést kívánt tenni a rendőrségen, azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Metropolnak elárulta, mostanáig ez nem történt meg. 

Borítókép: A Budapesti Közlekedési Központ  autóbuszai torlódnak az Erzsébet hídon, a Március 15. téri buszmegállóban. (Forrás: MTVA/Bizományosi: Róka László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.