Galaxis útikalauz készült Márki-Zay becsípődéseihez

A bukott baloldali politikus ellenfeleit alázza.

2024. 04. 23. 8:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cinizmus és rosszindulat jellemzi ismét Márki-Zay Péter kampányát, a baloldal csúfosan elbukott miniszterelnök-jelöltje továbbra is előszeretettel rúg bele ellenfeleibe, politikustársaiba. A hódmezővásárhelyi polgármester ezúttal Grezsa Istvánt nevezte hazugnak, amikor gúnyosan beszélt róla – írja a Délmagyarország.

A lap szó szerint idézte a 2022-ben külföldi milliárdokból kampányoló, de még így is hatalmasat bukó Márki-Zay Péter szavait, miután a baloldali politikus a Lime elektromos rollerflottát működtető céggel írt alá a szerződést, és bejelentette, hogy május 1-jén, a majálison ingyen próbálhatja ki a rollereket a lakosság, utána pedig bérelni lehet a járműveket. A szolgáltatás 250 járművel és 50 parkolóhellyel lesz elérhető a városban.

– Annak az ellenfelemnek, aki fideszes színekben indul, öt éve pedig azt hazudta, hogy független, vagyis Grezsa Istvánnak, kapaszkodjanak meg, az volt a fő programja, hogy rollerkölcsönzőt nyit Hódmezővásárhelyen.

Tessék elgondolni, hogy valaki azzal kampányol, ez a legnagyobb találmánya, hogy enged egy rollerkölcsönzőt nyitni? Akkor is azt mondtam, hogy Grezsa Istvánt semmi nem akadályozza meg abban, hogy rollerkölcsönzőt, babakocsi- vagy akár porszívókölcsönzőt nyisson Vásárhelyen.

Grezsa István most újra indul a polgármesterségért, ha esetleg a legfontosabb programpontját újra megismételné, ne tegye, mert mi teljesítettük – mondta gúnyosan Márki-Zay Péter, aki még azt is üzente a politikai ellenfelének, hogy óvatosan tegyen választási ígérteket, mert „ezt nekünk kell megcsinálni, űrállomást ne ígérjen Hódmezővásárhelyre”.

A portál felidézte, Grezsa Istvánnak egyébként nem a rollerflotta volt a fő ígérete a 2019-es kampányban, az csupán az egyik programeleme volt. A fideszes jelölt öt éve többek között 117 kilométer kerékpárút építését, a Bethlen és a Németh László Gimnázium, a mártélyi üdülőterület fejlesztését is ígérte, amelyeket azóta Márki-Zay Péter elbukott.

A vásárhelyi polgármester az elmúlt hetekben többször alázta a többi politikai ellenfelét, Balog Norbertet és Kovács Pált,

aki egyébként minderre a Galaxis útikalauz a polgármester gondolati becsípődéséhez című írásában reflektált. Úgy fogalmazott, Márki-Zay Péter folyamatosan karaktergyilkossággal él. Ennek három módját választotta: fideszezés, korrupciózás, szakmaiság lerombolása. Kovács Pál azt is javasolta a jelenleg regnáló polgármesternek, hogy ne Facebook-huszárokkal támadjon, mert az visszatetsző.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Máté Krisztián)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.