Menczer Tamás: A baloldal továbbra is háborúpárti

Gyurcsányékat megvették kilóra, ők azokat képviselik, akiktől a dollárokat kapják – mutatott rá a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala2024. 04. 10. 22:02
Menczer Tamás az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Bevallom, hogy én megpróbáltam megérteni a baloldalt, de sokáig nem jártam sikerrel – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója az Országgyűlésben, amiről egy videót is feltett Facebook-oldalára. Az igazgató úgy folytatta: arról van szó, hogy a válságok korában élünk, amelyek egymás után és egymással egy időben jönnek: a bevándorlás, a koronavírus, a háború és az ezekkel járó gazdasági válságok, valamint az energiaválság. A kommunikációs igazgató azt kérdezte: 

hogyan lehetséges az, hogy ilyen súlyos válságoknál a baloldal egyszer sem a magyar érdeket képviseli? 

Úgy fogalmazott: gyermeki, naiv, szeplőtelen lélekkel nem találta erre a kérdésre a választ egészen a közelmúltig, amikor kiderült, hogy a baloldal politikusai kitartott emberek. – Most tessék mosolyogni! Önöket megvették kilóra ott a baloldalon, és ez az oka annak, hogy önök sohasem a magyar érdeket képviselik, hanem mindig azoknak az érdekeit, akiktől a pénzt, a forrást, a dollárokat kapják – állította. 

Menczer Tamás hozzátette: a baloldal képviselői még a legsúlyosabb válság esetében, azaz a háborúban sem a magyar érdeket képviselik, mert akkor is háborúpártiak, amikor háborús készülődés van a világban, és a világháború veszélye soha nem volt akkora, mint most. 

Hangsúlyozta: a baloldal jelenleg is háborúpárti, magyar katonákat és fegyvereket küldene a háborúba, amivel nem a magyar embereket érdekét képviseli.

Ugyanez igaz az uniós forrásokra is, hiszen a baloldalon mindent megtesznek azért, hogy az egyébként Magyarországnak és a magyar embereknek jogosan járó forrásokat ne kapjuk meg, amivel többek között a tanárok is elveszítenék a béremelést – hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.