Szentkirályi Alexandra: Az első csata megnyerve! + videó

A kormánypárt főplgármester-jelöltje elsőként adja le a támogató aláírásokat.

2024. 04. 20. 15:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra főpolgármesteri jelöltségéhez nem csupán elsőként gyűltek össze a támogató aláírások, de elsőként is adják le őket ma délután – adott hírt róla közösségi oldalán a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

– Megvannak a szükséges számú aláírások ahhoz, hogy el tudjak indulni a főpolgármester-választáson...Sőt, még annál is többet gyűjtöttünk össze, jóval meghaladja a szükséges számú aláírást –mondta Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán is közvetített sajtótájékoztatóján. A kormánypárt jelöltje beszédében hangsúlyozta, a következő napokban, hetekben 

Budapest minden szegletére ellátogat majd, és ismerteti a fővárosi lakossággal a hétpontos tervét, amellyel szeretné „a múltból kivezetni Budapestet és elindítani egy építkezés irányába”.

– jelentette be a főpolgármester-jelölt. Szentkirályi Alexandra beszéde a következő videóban megtekinthető:

 

Elsőként összegyűjtve, leadva

„Az első csata megnyerve! Elsőként gyűjtöttem össze és adom le a támogató aláírásokat a főpolgármesteri jelöltségemhez” – írta Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán. A politikus hangsúlyozta: 

„Ötven nap van hátra a választásokig, ötven napunk van, hogy változást érjünk el Budapesten”

– olvsaható a bejegyzésben.

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.