Vascsővel ment neki a fia zaklatójának az édesapa a vasútállomáson + videó

A kocsijában tartotta.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 04. 16. 12:23
illusztráció, erőszak, verekedés, fiatal, aggresszív (Forrás: Pexels)
illusztráció, erőszak, verekedés, fiatal, aggresszív (Forrás: Pexels) Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Monori Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki fia haragosára támadt Pilisen. A vádirat szerint a vádlott fia és a kiskorú sértett között 2023 nyarán nézeteltérés alakult ki, és egymásnak sértő üzeneteket küldtek – adta hírül az ügyészség.

A vádlott 2023. szeptember 1-jén,Pilisen autózott, amikor észrevette a sértettet és barátait. Ekkor eléjük hajtott, majd kivett a kocsi csomagtartójából egy vascsövet, és azzal a fiatalok felé közelítve kérte a sértetten számon a korábbi üzeneteit. A kiskorú felpattant a kerékpárjára és azzal elmenekült. 

Az elkövető még utána dobta a vascsövet, de nem találta el.

A sértett a pilisi vasútállomásra hajtott, ahová a vádlott követte autóval, majd ismét megtámadta. Az elkövető többször fején és testén is megütötte a fiatalt ököllel, aki a földre esett. A helyszínen lévők ekkor elhúzták a vádlottat a sértettől, aki ekkor visszament a gépkocsijához. Ott ismét magához vette a korábban már használt vascsövet és ismét a sértett felé indult. 

A sértett azonban ezt látva elmenekült a vágányok felé, ahová a vádlott már nem követte.

A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben. A videón az állomáson történt támadás látható, ezt ide kattintva nézheti meg.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.