Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A TEK mesterlövészeinek is be kellett avatkozniuk a tiszalöki raktártűz utáni mentésben

Óriási területen égett a raktár.

Forrás: Katasztrófavédelem, Szon2024. 05. 17. 15:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűz ütött ki egy raktárban, Tiszalök külterületén, a 3612-es út közelében – írta a katasztrófavédelem közleménye alapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei hírportál.

A hajdúnánási és a nyíregyházi hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral eloltották a lángokat Tiszalök külterületén, ahol tűz ütött ki egy raktárban, a 3612-es út közelében. A mintegy százhúsz négyzetméter alapterületű épület teljes terjedelmében égett.

Az egységek kihoztak a raktárból öt acetilén- és három oxigénpalackot, amelyeket hőhatás ért, ezeket a TEK mesterlövészei lőtték ki. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.