Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Kocsis Máté: Pikó csak kiszolgálja Gyurcsányt, és nem csinál semmit

Pikó Andrásban a saját emberei sem bíznak.

2024. 05. 27. 13:12
_Z2K4069

20190904 Budapest Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt a Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölttel közösen tartott kampányrendezvényenFotó: Kurucz Árpád (KA)Magyar Nemzet

20190904 Budapest Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha Pikó Andrásban saját a saját helyettesei sem bíznak, akkor a kerület polgárai miért szavazzanak rá?” – tette fel a kérdést Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán.

A volt józsefvárosi polgármester az írásában emlékeztetett: Pikó Andrást még a saját emberei is alkalmatlannak tartják pozíciója betöltésére. Pikó András helyettese, Erőss Gábor egy kiszivárgott levelezésben így vélekedett Józsefváros első emberéről:

Pikó öntelt, dühkitörései vannak, a bolondját járatják vele a munkatársai, csapnivaló városvezető.

Kocsis Máté azt is felidézte, hogy

a szocialisták ennél is tovább mennek: féregnek” nevezik. 

És hogy kerek legyen ez a szép baloldali történet – tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője –, mindezt a DK korábbi helyi elnöke (ma már Tisza Párt-rajongó) hozta nyilvánosságra, amikor belsős e-maileket osztott meg az oldalán.

„Az lesz a legjobb, ha június 9-én együttes erővel elzavarjuk, és újra rendet teszünk Józsefvárosban! Hajrá!” – zárta a sorait Kocsis Máté.

 

Borítókép: Pikó András és Karácsony Gergely (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.