Lázár János: Az igazi hazaárulás az, hogyha valaki külföldön a hazáját szidja!

Félreérthetetlen utalásokat tett a miniszter.

Forrás: Facebook2024. 05. 06. 9:02
Budapest, 2024. április 20.
Dobrev Klára, a DKMSZPPárbeszéd európai parlamenti listavezetõje a választási kampány kezdõnapján tartott sajtótájékoztatón a Garay téren 2024. április 20-án.
MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az igazi hazaárulás az, hogyha valaki külföldön a hazáját szidja!” – írta videós bejegyzéséhez Lázár János, építési és közlekedési miniszter a közösségi oldalán.

„Az Európai Unióban, a magyar ellenzéket leszámítva, példátlan az, hogy egy politikus Brüsszelben azért kampányol, hogy hazája minél kevesebb forrást kapjon. Az uniós források járnak Magyarországnak!”

– olvasható a bejegyzésben.

A videóban Lázár János azt hangoztatta: – Befelé lehetünk baloldaliak és jobboldaliak, de kifelé csak magyarok lehetünk. Vannak olyan polgártársaink, akik elmennek Brüsszelbe, és mindent elkövetnek azért, hogy a hazájuk ellen cselekedjenek, hogy a hazájuk ne kapjon forrásokat.

A videó a cikk végén, illetve ide kattintva megtekinthető.

Borítókép: Dobrev Klára, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője a választási kampány kezdőnapján tartott sajtótájékoztatón a Garay téren 2024. április 20-án. (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.