Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Lázár János: Hazánknak egy változó nemzetközi térben kell megtalálnia a helyét

Mindezt úgy, hogy közben meg kell őriznünk az elmúlt 10 év gazdasági eredményeit – hangsúlyozta az építési és közlekedési miniszter.

2024. 05. 31. 18:14
Forrás: FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarországnak egy változó nemzetközi térben kell megtalálnia a helyét. Mindezt úgy, hogy közben meg kell őriznünk az elmúlt 10 év gazdasági eredményeit – írta Lázár János építési és közlekedési miniszter a Facebook-bejegyzésében, majd hozzátette:

Ennek a folyamatnak fontos szereplői az olyan magyar cégek, mint a Dancsi és Társa Kft. Nagy Márton minisztertársammal ma meglátogattuk a makói alapítású logisztikai és szállítmányozási céget.

Az alapító, Dancsi István munkatársaival közösen elérte, hogy a cég nem csak a hazai, de a nemzetközi piacon is megállja helyét – hangsúlyozta Lázár János. 

Borítókép forrása: Lázár János Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.