Levélben fordul a választókhoz Orbán Viktor + videó

Több millió háztartásba juttatják el a miniszterelnök üzenetét.

2024. 05. 29. 15:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Megkezdjük a valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszát, ötösbe kapcsolunk, jön a mozgósítás – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött új videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás hozzátette: a mozgósításban természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

Az aktivistáink a miniszterelnök levelét a következő napokban több millió háztartásba viszik majd el és adják át személyesen

– mondta. Hozzátette: „mindenkinek el fogjuk mondani, hogy létfontosságú választás előtt állunk, a tét háború vagy béke.” – Tizenegy nap van hátra, minden percet kihasználunk, mert mi a hazánkért küzdünk. Találkozzunk június 1-jén a békemeneten, június 9-én, a szavazás során pedig védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát – húzta alá Menczer Tamás.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a kommunikációs igazgató Biatorbágyon arról beszélt, hogy Magyarországon csak a Fidesz–KDNP áll a béke pártján, csak Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP képes arra, hogy megvédje az ország békéjét és biztonságát, de ez csak a magyar emberek támogatásával valósulhat meg.

A június 9-i választások tétje, hogy Európában háború lesz vagy béke

 – hangsúlyozta.

Menczer Tamás leszögezte: ilyen, létfontosságú választás még nem állt előttünk, mivel a háborús helyzet az elmúlt két évben mindennap romlott. Ezért szerinte az önkormányzati választás után is fontos, hogy minden pozícióba békepárti politikus kerüljön.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook/Menczer Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.