Megállíthatatlanul kampányol Orbán Viktor, ma is két települést látogatott meg

Salgótarjánba és Jászapátiba is ellátogatott a miniszterelnök.

2024. 05. 30. 14:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Salgótarjánban, majd Jászapátiban kampányolt Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Salgótarjánban a Fidesz elnöke megbeszélést folytatott Kreicsi Bálint polgármesterjelölttel, majd a helyi választókkal találkozva arról beszélt: Európában, annak keleti szélén háború van, és ez a háború közeledik. 

Nem úgy, hogy idejön a frontvonal, hanem hogy mi megyünk oda, ugyanis az európai vezetők részt akarnak venni ebben a háborúban, amire mi, magyarok nem vagyunk hajlandók. – A választás tétje, hogy az európai országok, az európai emberek világossá tudják-e tenni a vezetők számára, hogy békét akarnak és nem háborút – hangsúlyozta a miniszterelnök. Hozzátette: ez a választás nem 21 magyar mandátumról szól, még csak nem is a Fidesz–KDNP szövetségről. 

– Ez a választás a háborúról és a békéről szól, minden salgótarjáni, minden magyar és minden európai ember szavazatának súlya van – mondta Orbán Viktor. 

– Csütörtökön a miniszterelnök Jászapátiba is ellátogatott, ahol a fideszes ifj. Pócs János polgármesterjelölt támogatására buzdította a választópolgárokat – közölte Havasi Bertalan.  

Borítókép: Orbán Viktor kampányol (Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.