Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepődtek, amikor Orbán Viktor lépett a műhelybe + videók

A miniszterelnök új videót tett közzé a TikTokon.

Forrás: TikTok2024. 05. 19. 20:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint a Magyar Nemzet már beszámolt róla, Orbán Viktor szerdán Kapuvárra látogatott, ahol beszédet is mondott. A miniszterelnök TikTok-csatornáján közzétett új rövid videójából kiderült, hogy jutott idő a helyiekkel is találkozni.

A kormányfő felkeresett egy nyugdíjas párt a műhelyükben, és az itt található gépet is kipróbálta.

Mint arról lapunk beszámolt, országjáráson vesz részt a miniszterelnök. Orbán Viktor a múlt héten Szentendrén, Pomázon, Solymáron és Esztergomban is járt, de találkozott Hszi Csin-pinggel is, akinek magyarországi látogatása jelentős nemzetközi visszhangot is kapott.

Ezen a héten Tiszaladányban és Diósgyőrben tartott fórumot, de szerdán megfordult Kapuváron és Sopronban is. Aztán felkereste Kecskemétet és Soltvadkertet is.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.