Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Bács-Kiskunban folytatta országjárását Orbán Viktor

Kecskeméten és Soltvadkerten is beszédet mondott a kormányfő.

2024. 05. 16. 19:37
Soltvadkert, 2024. május 16.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond országjáró kampánykörútjának soltvadkerti állomásán 2024. május 16-án.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatta országjárását Orbán Viktor miniszterelnök. Kecskemét után Soltvadkertre ment, ahol beszédet is mondott. Soltvadkerti látogatásáról a miniszterelnök fotót is megosztott a közösségi oldalán.

Orbán Viktor azok után érkezett a Bács-Kiskun vármegyei kisvárosba, hogy Kecskeméten tárgyalt a város polgármesterével, és ott is beszédet mondott. A kecskeméti választókkal beszélgetve a Fidesz elnöke kitért arra, hogy a szlovákiai választást követő kormányváltással Szlovákia elindult a békepártisághoz vezető úton. Ez nagy segítség volt Magyarországnak – mutatott rá Orbán Viktor.

– Most ennek a folyamatnak tettek, lőttek keresztbe azzal, hogy a szlovák miniszterelnök ellen egy baloldali aktivista merényletet követett el – fogalmazott a kormányfő. Rámutatott: a legfontosabb hónapokban Robert Fico kiesett a munkából. – Bizakodunk a felépülésében, de ma egyedül kell küzdenünk a békéért. Mostantól kétszeres erővel, egymagunknak kell harcolnunk – jelentette ki a miniszterelnök.

A Bács-Kiskun vármegyei hírportál tudósítása szerint a Fidesz elnöke a bevándorlás és a genderpropaganda veszélyeiről is beszélt. A lap képgalériát is megosztott a kormányfő látogatásáról.

Orbán Viktor a soltvadkerti találkozóról közzétett bejegyzésében azt írta: 

Június 9-én álljunk ki együtt a béke mellett!

Mint arról lapunk beszámolt, országjáráson vesz részt a miniszterelnök. Orbán Viktor a múlt héten Szentendrén, Pomázon, Solymáron és Esztergomban is járt, de találkozott Hszi Csin-pinggel is, akinek magyarországi látogatása jelentős nemzetközi visszhangot is kapott. Ezen a héten Tiszaladányban és Diósgyőrben tartott fórumot, de szerdán megfordult Kapuváron és Sopronban is.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.