Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Sorkatonaság bevezetését és atomfegyverek bevetését tervezgetik az európai politikusok

Menczer Tamás reagált a fenyegető tervekre.

2024. 05. 30. 15:48
Menczer Tamás fideszes országgyűlési képviselő, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Fotó: (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan azt korábban a Magyar Nemzet is megírta, Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) képviselőcsoportjának vezetője előszeretettel beszél a kőtelező európai sorkatonaságról. Erre is reagál új Facebook-videójában Menczer Tamás. 

Menczer szerint 

ha valaki megnézi, hogy mit mondtak a németek, akkor egészen világos. Kötelező sorkatonaságot akarnak, elmondta a védelmi miniszterük.

– Weber a zwischenschritt szót használta, ez egy köztes lépés, ha úgy tetszik, első lépés a céljai megvalósítása irányába. 

Tehát kötelező sorkatonaságot akar és világos, hogy európai kontextusban, mert európai együttműködésről beszélt, európai atomfegyverről beszélt, tehát európai szinten akar kötelező sorkatonaságot. 

És ha ehhez hozzátesszük azt, hogy a háborúpártiak is tudják, hogy Ukrajna nem fog nyerni, ennek ellenére elmondták, hogy be kell menni katonával, sorkatonaságról beszélnek, és a nőket is besoroznák és beküldenék Ukrajnába. 

Ez a háborúpártiak terve, Weberrel az élen, hozzá akar csatlakozni Magyar Péter.

 9-én ezért is le kell győznünk a baloldalt – fejtette ki Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.