Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Újabb általános iskolában akart késelni egy diák, ezúttal Székesfehérváron

Ollóval támadt az osztálytársára és a tanárára egy diák.

Forrás: Feol2024. 05. 22. 17:14
FRANCE-EDUCATION-COLLEGE-CLASS
Illusztráció Fotó: Nicolas Guyonnet Forrás: AFP/Hans Lucas
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy másodikos diák támadt osztálytársára még a múlt hét pénteken a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti tagiskolájában – adta hírül a Feol. A portál információi szerint a támadó gyermek nyakon akarta szúrni az egyik osztálytársát egy ollóval, aztán mielőtt kivitték a teremből, rátámadt egy tanárra is. 

A Székesfehérvári Tankerület Központ vezetője, Török Szabolcs arról beszélt a portálnak, hogy az esetről a fenntartó is tud, az ügyben feljelentés történt. Részleteket azonban nem mondott a nyomozásra való tekintettel.  

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságon súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás. További részleteket azonban ők sem közöltek. 

Áprilisban nagyon súlyos támadás történt egy bőnyi általános iskolában. Egy hatodikos diáklány egy reggeli óra utáni szünetben hátba szúrta társát egy 20 centiméteres késsel, amit otthonról vitt be az iskolába. A megszúrt diákot mentőhelikopterrel szállították el a Szent István Általános Iskolából, életveszélyes állapotban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.