A legnagyobb nyugalommal ment át az út közepén a férfi, aztán ütött, amikor rádudáltak + fotók

A rendőrség szemtanúkat keres.

Forrás: Police2024. 06. 05. 20:07
Fotó: Police
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismeretlen tettes ellen nyomoz a Kaposvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt. Május 23-án este fél hat környékén ugyanis a képen látható férfi az út közepén sétálgatott, de felháborodhatott, amikor egy autós rádudált.

Police

Az eset Kaposváron, a Szent Imre és a Sommsich Pál utca kereszteződésében történt, ahol a piros lámpánál az ismeretlen gyalogos utolérte a sofőrt, majd az álló autóhoz lépve ököllel ütlegelni kezdte őt – írja a rendőrségi portál

Az egyik képen még az is jól látszik, ahogy feltartja az ökölbe szorított kezét. 

Fotó: Police

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseménnyel vagy a felvételen látható személlyel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, a 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzésük mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.