Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Aki nemet mond a bevándorlásra és a háborúra, megbüntetik és zsarolják + videó

Menczer Tamás szerint nem szabad hátradőlni, mert a háborúpártiak nyomása nem csökken, hanem folyamatosan nő.

2024. 06. 19. 17:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarország békéjét egyelőre sikerült megvédeni, de a küzdelem folytatódik – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött új videójában a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás emlékeztetett: a magyar emberek világos döntést hoztak a választáson, békét akarnak.

Orbán Viktor ennek megfelelően elérte, hogy Magyarország nem vesz részt a NATO Ukrajna-missziójában

– húzta alá, majd kifejtette: a NATO Ukrajna-missziójában sem pénzzel, sem katonával nem kell részt vennünk, és Magyarország területén semmilyen katonai esemény nem történhet. Szerinte ezt garantálja a NATO jelenlegi főtitkára, Jens Stoltenberg és a posztra esélyes Mark Rutte is.

Mindez azért nagyon fontos, mert mi közel vagyunk a háborúhoz, és aki részt vesz a NATO Ukrajna-missziójában, az nagyon könnyen válhat orosz katonai támadás célpontjává

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Menczer Tamás hangsúlyozta, hogy a NATO Ukrajna-missziójában tehát nem veszünk részt, de nem dőlhetünk hátra, mert a háborúpártiak nyomása nem csökken, éppen ellenkezőleg, folyamatosan nő. – A bevándorlással kapcsolatos bírságot sem véletlenül most kaptuk. Azért kaptuk, mert a bevándorlás mellett nemet mondunk a háborúra is – mondta.

Leszögezte: aki nemet mond a bevándorlásra és a háborúra, azt meg akarják büntetni és zsarolják. – Azonban mi mindent meg fogunk tenni a jövőben is azért, hogy megvédjük Magyarország békéjét, és mindent meg fogunk tenni azért is, hogy minden zsarolás a végén jobban fájjon Brüsszelnek – hangsúlyozta az igazgató.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.