Élő közvetítés
Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

Menczer Tamás: Alig várom, ki lesz az ellenfelem! + videó

„Én nem félek ettől a versenytől, legkevésbé sem, még Buda környékén sem.”

2024. 06. 18. 21:48
MENCZER TAMÁS Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Én arról tudok beszélni, vagy oda tudok visszacsatolni, ami az én választókörzetem, ami egy Buda környéki választókerület, és kétségkívül az nem az ország legszegényebb területe, sőt – mondta a Hír TV Politikai Hobbista című műsorában Menczer Tamás, majd hozzátette:

– De ezzel együtt én azt tudnám neked vagy nektek mondani, hogy én most nem állítom azt, hogy már holnap elkezdeném, de mégis azért már várom a 2026-os kampányt, és tessék, hogyha bárki azt gondolja, hogy a Fidesz–KDNP, esetünkben a Fidesz–KDNP-s jelölt, én vagy képviselő megretten ettől, épp ellenkezőleg, már várom, hogy ki lesz az én ellenfelem. És akkor majd ott lesz egy újabb kampány, meg addig eltelik két év, ami alatt én az elmúlt kettőhöz hasonlóan szeretnék dolgozni.

És akkor majd a végén eldöntjük, pontosabban a választók eldöntik, hogy ki tett értük többet, ki volt ott, ki találkozott, ki hallgatta meg őket, és majd eldöntik, én nem félek ettől a versenytől, legkevésbé sem, még Buda környékén sem

– hangsúlyozta a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

Egyébként az idei európai parlamenti (EP-)választáson Menczer Tamás is megnyerte volna a Pest vármegyei 2. számú választókerületet, ahol a választók 37 százaléka szavazott a Fidesz–KDNP-listára és 35 százalékuk a második helyezett Tisza Pártra.

Mint azt a Nézőpont Intézet is kimutatta a június 9-i EP-választási eredménnyel egy országos választáson a Fidesz–KDNP ugyanúgy kétharmadot szerzett volna, mint 2014-ben. 

Menczer Tamás egyébként 2022 óta egyéni országgyűlési képviselő, akkor a szavazatok 46 százalékát megszerezve nyert, a második helyen Szél Bernadett végzett, aki 44 százalékot szerzett. A Fidesz listája 2022-ben 46:42 arányban nyert a baloldali összefogás ellenében ebben a választókerületben.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.