Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Menczer Tamás: A politika legfontosabb része, amikor azzal is beszéltünk, akivel nem értünk egyet + videó

A személyes találkozásokról beszélt a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. 06. 17. 17:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A politikának ez a csodálatos és legfontosabb része, amikor odamész egy közösséghez, ahol lehet, hogy a tagság megosztó – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Politikai hobbista című műsorban, amelyből egy rövid videót is megosztott a közösségi oldalán. A kormánypárti politikus felidézte: a Covid-időszakban, amikor még lehetett emberekkel találkozni, elment, ahová csak tudott. Fiatal közösséghez, néptáncosokhoz, színjátszókhoz vagy idősekhez. Többször azt mondták neki, hogy ott az elnök nincs velük politikailag, a tagság pedig megosztott, Menczer Tamás mégis a legnagyobb örömmel látogatott el hozzájuk.

Amikor odament, bemutatkozott, és kijelentette: szeretne nekik számot adni arról, hogy miként állnak az országos dolgok a Coviddal, a háborúval vagy éppen a településükkel kapcsolatban. A hogylétükről is érdeklődött, és

ezek a beszélgetések kivétel nélkül pozitív kicsengésűek voltak

 – árulta el a kommunikációs igazgató. – Talán utána azt mondják, hogy a Fideszt nem annyira szeretem, még lehet, hogy ezzel a Menczerrel sem értek egyet mindenben, de idejött közénk. Nem dobálta meg a villamost kővel, tudott velünk értelmesen beszélni, még az is lehet, hogy valamiben közös nevezőre tudtunk jutni. Lehet, hogy valamiben előrébb is tudunk kerülni, és akkor ennek van értelme, én pedig nagyon szeretem ezt a részét a politikának – fogalmazott Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.