Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Drogot találtak egy kőbányai játszótéren

Annyi a zűrös alak a környéken, hogy sokan sötétedés után már el sem merik hagyni otthonukat.

2024. 06. 30. 8:47
Budapest, 2014. augusztus 16.
A Csajkovszkij park részlete a fõváros X. kerületében, Kõbányán. A park Nagy-Budapest mértani középpontja.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.
Fotó: MTVA/Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felháborodva számolt be egy állattartó az egyik kőbányai csoportban arról, hogy a Csajkovszkij parki kutyafuttatóban kábítószer használathoz alkalmas tárgyat, egy bongot talált az egyik padon. Elmondása szerint kutyája majdnem a szájába vette a kábítószerrel megtöltött elemet – írja a Metropol. A lap szerint a fiatal férfi dühe teljesen jogos, hiszen a háziállata életébe is kerülhetett volna, ha a gyomrába kerül valamennyi a drogból.

Olvasók a lapnak arról számoltak be, hogy nem ez az első eset, hogy ilyesmire bukkantak a kerületben. Elmondásuk szerint éjszakánként gyakran a helyi kutyafuttatókban és játszótereken végzik a fiatalok ezt az illegális tevékenységet.

Már többször is láttam ugyanazt a suhancokból álló bandát a park közeli játszótéren is. Esténként ott szoktak összegyűlni: drogoznak és hangoskodnak. Már a játszótéren is találtak néhány színes gyógyszert... Nem olyan rég pedig egy kisgyerek a csúszda alatt füves cigire bukkant

– részletezte a lapnak egy kétgyermekes anyuka, aki a kutyások helyzetét is átérzi, mivel maga is egy yorkie gazdája.

– Felháborítónak tartom, hogy pont azokra a helyekre járnak drogozni, ahol az állatokat és a gyerekeket is veszélyeztetik. Mi van, ha a gazdi nem veszi időben észre a drogot, és a kutya végül emiatt pusztul el? Mégis ki lesz a felelős? – tette fel a kérdést.

A helyiek szerint mostanában szinte özönlenek a zűrös alakok Kőbányára, sokan emiatt sötétedés után már el sem merik hagyni otthonukat.

Borítókép: A Csajkovszkij park (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.