Jobboldali fordulat Albertirsán: huszonhat év után a KDNP legyőzte a baloldali polgármestert

Az új polgármester több mint 800 kilométert gyalogolt a kampányban.

Forrás: Hír TV2024. 06. 19. 18:27
Jobboldali fordulat Albertirsán: 26 év után a KDNP jelöltje váltja baloldali polgármestert
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már 1998 óta baloldali vezetése volt a Pest vármegyei Albertirsának, idén azonban a KDNP polgármesterjelöltjének, Jutasiné Klein Kittinek sikerült elnyernie a lakosok bizalmát. A győztes a Hír TV Napindító című műsorában felidézte: négy és fél éve lett önkormányzati képviselő és a szociális bizottság elnöke, és ez idő alatt a lakosság számára mindig elérhető volt. A kampány sikerének a kulcsát is ebben látja, az emberközpontúságban.

Szerinte egy polgármesterjelöltnek és egy képviselőnek a legfontosabb, hogy valóban képviselje a lakosságot. Elmondása szerint Albertirsán szinte mindenki ismer mindenkit, ezért a közösségi médiás jelenléten felül nagyon fontosak a személyes találkozások is.

Az új polgármester több mint 800 kilométert gyalogolt a kampányidőszak alatt, hogy minden lakóhoz eljusson.

Jutasiné Klein Kitti az előtte álló legfontosabb feladatként a közműfejlesztést nevezte meg. – Albertirsán az ivóvíz- és szennyvízhálózat fejlesztése lesz a legelső, amivel foglalkozni fogunk – húzta alá, majd hozzátette: az ügyben már el is kezdődtek a tárgyalások, és várhatóan minél hamarabb megoldást fognak találni a problémákra.

Borítókép: Jutasiné Klein Kitti, a KDNP új albertirsai polgármestere (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.