Karambolozott majd szörnyethalt egy ember Bélmegyernél

Többen megsérültek a balesetben.

Forrás: BEOL2024. 06. 20. 20:17
Halálos baleset Bélmegyernél
Forrás: Beol.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos baleset történt Bélmegyer külterületén, a tragédiában további két ember sérült meg – közölte a Beol. Az emberéletet követelő esetben egy kisteherautó és egy autó ütközött össze a 4234-es és a 4237-es utak kereszteződésénél.

A két járműben összesen hárman utaztak, ketten a kisteherautóban és egy ember az autóban, közülük két embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a békési önkormányzati és önkéntes tűzoltók. A balesethez a békéscsabai hivatásos egységek és a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére teljes egészében lezárták.

Halálos baleset Bélmegyernél
Forrás: Beol

A személyautó vezetője Békés felől tartott Vésztő irányába, 

amikor elvesztette uralmát járműve felett, áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött a szemből érkező kisteherautónak.

A személyautó vezetője a balesetben elhunyt, a kisteherautóban ülők megsérültek.

Borítókép: A helyszínen készült kép (Fotó: Beol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.