Kihúzták a lottószámokat, sokan nyertek milliókat

Íme a 25. játékhét számai.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.2024. 06. 22. 20:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kihúzták az ötös lottó és a joker 25. játékheti nyerőszámait. Telitalálatos szelvény nem akadt, ám tizenhét játékos gazdagodott csaknem hárommillió forinttal négytalálatos szelvényei után.
A Szerencsejáték Zrt. közölte, az ötöslottó- és joker-számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

  • 36
  • 51
  • 57
  • 72
  • 89

A telitalálatos szelvény 3,2 milliárd forintot érhetett volna, ám ilyen ezen a héten nem volt. A négyesekre (17 darab) 2,9 millió forintot, a hármasokra (1751 darab) 30 905 forintot, a kettesekre (56 260 darab) 3640 forintot fizetnek. A következő heti főnyeremény 3,3 milliárd forint lesz.

A joker nyerőszámai: 905653

Telitalálat nem volt, de két szerencsés több mint 2,5 millió forintot nyert az öttalálatos szelvényével. A következő heti joker-főnyeremény összege 66 millió forint lesz (egy nyertes esetén).

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.