Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Komoly strandfejlesztés készül Mezőtúron

A családok igazi fürdőparadicsoma lehet a létesítmény.

Forrás: Szoljon2024. 06. 16. 20:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élményelemekkel bővül a mezőtúri fürdő – közölte a Szoljon.

Néhány hete már nyitva tart a városi strandfürdő, ahol idén is szép környezet várja a vendégeket. Nemsokára még vonzóbb lesz a létesítmény, ott ugyanis komoly strandfejlesztés valósul majd meg. A jó hírt Szűcs Dániel, településvezető jelentette be közösségi oldalán.

A fejlesztésekről elmondta: – A nagymedence átalakításával egy családok kikapcsolódását célzó, aktív élményelemekkel beépített medenceteret hoznak létre, ahol lesz egy nagy csúszda, egy víziösvény és egy vízivár is. Kialakítanak egy vízi, légbefúvós, masszírozós napozóágyat, melyről a felnőttek pihenés közben figyelhetik a játszó gyerekeket. A medence mellett egy vizes játszótér kap majd helyet. – Emellett természetesen megmarad az úszók és vízilabdázók részére kialakított mélyvizes medencerész is – tette hozzá a városvezető.

– Létrehozunk egy szauna- és dézsafürdőparkot a korábban megépített wellness részleg mellett, mely mind a négy évszakban használható lesz. Fontos szempont, hogy a pályázat keretében a megújuló energiaforrások lehetőségével is szeretnének élni, ennek kihasználásával a fejlesztést követően nyári időszakban is használható lesz a huszonöt méteres fedett uszodánk – hangsúlyozta végül Szűcs Dániel.

Kiderült: minderre megvan a forrás, az engedélyes tervek hamarosan elkészülnek, s utána kezdődhet a beruházás.

 

Borítókép: Mezőtúri fürdő (Fotó: Facebook/ Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.