Korábban nem a telefon, hanem a nadrágszíj repült a buli után

A jelek szerint nehezen uralkodik indulatain Magyar Péter, ha iszik: ilyenkor nemegyszer dobál, hajigál. Múlt pénteken részegen egy szórakozóhelyen elvette valaki mobiltelefonját, majd a készüléket a Dunába dobta. Korábban exfeleségén is így töltötte ki dühét, ám Varga Judithoz nemcsak könyveket, hanem a nadrágjával együtt az övcsatját is hozzávágta. A volt miniszter beszámolója szerint Magyar akkor is részeg volt és akkor is egy buli végeztével viselkedett minősíthetetlen módon.

2024. 06. 26. 14:54
Magyar Péter balhé
Forrás: Képernyőkép
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajátos párhuzam fedezhető fel Magyar Péter legújabb botránya kapcsán. A jelek szerint a baloldal újdonsült vezére valósággal kivetkőzik magából, ha iszik.

Mint arról lapunk is beszámolt, Magyar a múlt hét végén egy nívósabb fővárosi szórakozóhelyen bulizott. A férfi a beszámolók szerint botrányt okozott: kötözködött, nőket zaklatott, az egyik vendég kezéből kicsavarta annak mobiltelefonját, amit aztán zsebre tett. 

A felvételek szerint erősen ittas Magyart végül az ottani biztonsági emberek a nyakánál fogva távolították el a helyszínről.

Az Európai Parlamentbe készülő politikus az elvett telefont végül a Dunába hajította, a készüléket hosszas keresés után búvárok segítségével találta meg a rendőrség. Eljárás indult, Magyar mentelmi joga miatt az ügy a Központi Nyomozó Főügyészséghez került.

Az elmúlt hónapokban nagy politikai karriert befutó férfi korábban is pontosan így viselkedett – ez derül ki Magyar exfelesége, a volt igazságügyi miniszter egy márciusi Facebook-bejegyzéséből. Varga Judit azután fordult a közösségi médián keresztül az ország nyilvánosságához, hogy Magyar közzétette azt a hangfelvételt, amelyet titokban készített egyik otthoni beszélgetésükről.

Bejegyzésében Varga felidézett egy, a mostanihoz több ponton hasonlító esetet. Mint írta, 2023 elején az akkor még házas pár külön ment el kikapcsolódni. Innen érdemes szó szerint idézni: 

Kettőnk közül én értem haza hamarabb. Lefeküdtem aludni és arra ébredtem úgy hajnali kettő körül, hogy hazajön. Őrjöngve jött be a hálószobába, felkapcsolta a villanyt és hallottam, ahogy erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostoroz. […] Úgy maradtam, ahogy voltam, neki háttal az oldalamon fekve az ágyban, várva, hogy válaszok hiányában majd lenyugszik. De nem hagyta abba. Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket. […] Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti.

Emiatt az erőszakos eset miatt tiltakoztak a közelmúltban több helyen is Magyar Péter ellen övvel vagy övcsatot ábrázoló plakáttal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.