Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Mesterlövészekkel fékezték meg az Ajakon tomboló lángokat

A fegyveresek több gázpalackot is kilőttek.

Forrás: Infostart2024. 06. 16. 15:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megfékezték a lángokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Ajakon, ahol vasárnap reggel kigyulladt egy műszakivizsga-állomás – írta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye nyomán az Infostart.

A tájékoztatás szerint egy hatszázötven négyzetméteres műszakivizsga-állomás gyulladt ki a Vasút utcában. Az állomáson öt jármű állt, négyet kivontattak az egységek, egy kocsi azonban kiégett. A hatóságok mesterlövészeket is bevetettek a veszélyes gázpalackok miatt.

Az épületben több, különböző típusú gázpalackot is tároltak, amelyek közül kettő felrobbant. A többit a tűzoltók kihozták, majd folyamatosan hűtötték, ezek közül négyet mesterlövészek lőttek ki.

A beavatkozás idejére az érintett utcát lezárták.

 

Másutt is tűz pusztított

Teljes egészében égett egy családi ház Tiszamogyoróson, a Szabadság utcában. A helyszínre elsőként kiérkezett záhonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral kezdték oltani a lángokat. Az egység kiérkezése előtt két gázpalackot kihoztak az épületből – írta a katasztrófavédelem.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.