Tragédia: kutya és gazdája is odavesztek, amikor elsodorta őket a Duna-völgyi-főcsatorna

A tragédia csütörtökön történt.

Forrás: Facebook2024. 06. 21. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy eltűnt nő felkutatásához kérte a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségét a Pest vármegyei rendőrség még csütörtökön, ám a keresőakció a legrosszabb kimenetellel zárult – közölték a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat – HUNGO közösségi oldalán.

– Egységünk a helyszínen kapott információk, valamint a rendőrségi kutya munkája alapján a Dabashoz közeli Sári zsilipnél búvártechnikával kezdte meg az eltűnt személy keresését – írták a bejegyzésben, hozzátéve: A késő délutáni órákban a hivatásos halőri szolgálattal közösen a rendőrség koordinálásával a kutatást közel 20 kilométeres csatornaszakaszra terjesztették ki. 

A kora esti órákban beigazolódott az, amitől féltünk, és az eltűnt személyt a csatornában találtuk meg a baleset helyszínétől több kilométerre. Sajnos az életén már nem lehetett segíteni. Az eltűnt kutyát nem találtuk meg

– adták hírül a hatóságok, részvétet nyilvánítva a gyászoló családnak.

Borítókép: Felvétel a keresőakcióról (Fotó: Facebook/ Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat - HUNGO)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.