Elesett az M7-es, az M0-s és az M3-as, több kilométeres a dugó

Helyzetjelentés az utakról kedd délután.

2024. 07. 09. 16:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási, több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán – közölte az Útinform.

A Budapest felé vezető oldalon Kőröshegy közelében, a 120-as és a 123-as kilométer között munkavégzés miatt a belső sávot lezárták. Ezen a szakaszon egy sáv járható.

Emiatt egy-két kilométeren araszol a kocsisor. 

 

Műszaki hibák, balesetek az utakon

Az M0-s autóúton az északi szektorban, a 11-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon a jelzőlámpánál egy kisteherautó és két személygépjármű összeütközött, a Megyeri híd felé torlódnak a járművek. A torlódás meghaladta a három kilométert.

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon Mezőkeresztes térségében, a 133-as és a 141-es kilométer között kiépített terelésben két-három kilométeres torlódás alakult ki.

A 10-es főúton, Pilisvörösvár határában műszaki hibás kamion vesztegel. A 21-es kilométernél a forgalom félpályán halad. Ugyancsak a 10-es főúton, Pilisvörösvár belterületén személygépjármű és motorkerékpár ütközött. A 18-as kilométernél a forgalom félpályás korlátozás mellett váltakozó irányban halad.

Közműmeghibásodás miatt félpályás korlátozásra kell számítani a 21-es főúton, Salgótarján belterületén az 57-es kilométernél. A javítási munkálatok előreláthatólag a jövő hétig is eltarthatnak.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kigyulladt egy kisteherautó és a rajta szállított mintegy tizenöt-húsz körbála a 4113-as út Tiszaszalka és Gergelyiugornya közötti szakaszán. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a helyszínre érkeztek és megkezdték a lángok eloltását.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.