Házasságukat tervezte a Tokajnál vízbe fulladt szerelmespár

Az egyik kamasz gyászoló édesanyja zokogva beszélt arról, hogy a fiatalok minden idejüket együtt töltötték.

2024. 07. 08. 8:26
Forrás: MTI/Mohai Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Össze akart házasodni az a mindössze 17 éves fiú és 16 éves szerelme, akik a Tiszába fulladtak néhány napja Tokajnál  – számol be a Tények. Az egyik kamasz gyászoló édesanyja zokogva beszélt arról, hogy a fiatalok minden idejüket együtt töltötték, a kutyájukat is együtt vitték a folyóra, amelyet jól ismertek. 

Egyelőre nem világos, hogyan kerültek a vízbe, a fiú nagybátyjával együtt. Mindhárman megfulladtak, holttestüket öt méter mélyen találták meg. 

Amint arról lapunk beszámolt, a három ember eltűnt fürdőzés közben múlt hétfőn. Személyes holmijukat, valamint egyikük kutyáját járókelők találták meg, ők értesítették a rendőrséget. A kutatásban a vármegyei rendőrök mellett a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság, a katasztrófavédelem és társszervek, köztük speciális mentők és búvárok vettek részt. Az 50 éves férfi, a 17 éves fiú és a 16 éves lány holttestét végül kedden megtalálták.
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.