Két ember meghalt, mikor egy vasúti kereszteződésben a vonat elé hajtottak

A Szentes közelében lévő átjáróban andráskereszt jelezte a vonatközlekedést.

Forrás: MTI2024. 07. 24. 22:16
Martfû, 2023. december 21.
Összeroncsolódott személygépkocsi Martfû közelében a Zsófia-halom út és a vasút keresztezõdésénél 2023. december 21-én. Az autó egy motorvonattal ütközött össze. A vonat Martfûrõl haladt Tiszaföldvár felé, az autó sofõrje nem adta meg az elsõbbséget a szerelvénynek, vezetõje meghalt. A motorvonaton kilencen utaztak, õk nem sérültek meg.
MTI/Donka Ferenc
Fotó: MTI/Donka Ferenc
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A motorvonat és a személyautó egy jelzőlámpa nélküli, – andráskereszttel ellátott – vasúti átjáróban karambolozott. Az autóban ketten ültek, a vonat kétfős személyzettel és négy utassal közlekedett. A gépkocsi vezetője a roncsba szorult, őt a szentesi hivatásos tűzoltók, az autó utasát a mentőszolgálat munkatársai emelték ki a kocsiból – írta a katasztrófavédelem. 

Az autóban utazók életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A baleset Szentes és Csongrád között történt, a Szentesről Kiskunfélegyházára 18.32-kor elindult személyvonattal – tájékoztat a Mávinform.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.