Nem tud leállni: ismét megszólalt a gyermekbántalmazó karateedző

A férfi azt állítja, hogy a média által gerjesztett lejárató hadjárat zajlik ellene.

2024. 07. 25. 6:57
Borítókép: A gyermekbántalmazás pillanata Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szolnoki kalandparkban egy kisgyerek felrúgásával hírhedté vált férfi az ATV Híradónak cáfolta, hogy korábban úgy megrúgott egy kisgyereket edzésen, hogy az bepisilt. 

Egy ország háborodott fel azon a felvételen, amin egy karateedző kíméletlenül felrúg egy rá bízott kisgyereket a szolnoki kalandparkban. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást. Azóta kiderült, hogy egy kitüntetett karateedzőről van szó, aki elnézést kért és lemondott minden tisztségéről – írta az ATV.hu, majd hozzátették,

az ügynek azonban nincs vége, hiszen napról napra jelennek meg beszámolók arról, hogy az edző másokkal is brutálisan bánt. Legutóbb az RTL Híradó szólaltatott meg egy anyát, aki arról beszélt, hogy a jászberényi karateklubban Agócs Tibor úgy megrúgta hatéves gyermeke bordáját, hogy az bepisilt.

A férfi ezt követően egy a csatorna megkeresésére válaszolva többek között azt állította, a korábbi gyermekbántalmazásról szóló hírek hamisak, és mindössze egy napok óta ellene irányuló lejárató hadjáratról van szó.

Döbbenettel olvastam levelüket. Semmi ilyet nem tettem. Mindez beillik abba a média által gerjesztett lejárató hadjáratba, amely napok óta zajlik ellenem

 – írta válaszában az edző, majd pedig kifogásolta, hogy amennyiben valamely gyermek ilyen tettről számolt be a szüleinek, úgy a problémával miért nem őt vagy az egyesületet keresték meg a szülők az állítólagos bántalmazást követően. 

Több évtizedes pályafutásom során még hasonló esemény sem történt. Az edzésről bármikor ki lehet menni a mellékhelyiségbe, amely egy méterre van a gyermekek termének bejáratától

– zárta a levelét a férfi. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.