Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Női holttestre bukkantak az Árpád hídnál

A rendőrök már ki is emelték a vízből.

Forrás: Metropol2024. 07. 03. 16:04
Budapest, 2021. március 31.
Az Árpád híd részlete a Duna folyó felett. A háttérben az Újpesti vasúti híd (Északi összekötõ vasúti híd).
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Árpád híd Fotó: MTVA/Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendőrök szállták meg a Duna partját a pesti oldalon, miután bejelentés érkezett hozzájuk, amely szerint egy holttestet találtak a vízben. A Metropol úgy értesült, hogy a testet az Árpád hídhoz közel, valószínűleg hajóval közlekedők találták meg véletlenül.

A holttestet a rendőrök már ki is emelték a vízből, úgy tudni, egy idősebb nő volt az áldozat, akinek a táskáját is megtalálták. A rendőrség az elsődleges vizsgálatok alapján nem gyanakszik idegenkezűségre.

Az esettel kapcsolatosan bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel

– közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Emlékeztetnek, két héten belül ez a második női holttest, amit a Dunában találtak. Június 22-én a Pest vármegyei szakaszon, Érd környékén bukkantak egy holttestre a folyóban, a nő halálát vélhetően fulladás okozta.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.