„Reméli, nem fogom azt mondani, hogy ő molesztált engem”

Amikor a fiatal lány tiltakozott, ezt a választ kapta.

Forrás: Oroscafé2024. 07. 09. 15:24
Underused,And,Outdated,Bus,Stops,In,Rural,Areas, buszmegálló
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedvesnek tűnő idős férfi ült le egy fiatal nő mellé a zsúfolt kaszaperi buszon, de a férfi egy idő után furcsa kérdéseket tett fel, majd fogdosta is a nőt – számolt be az esetről az Oroscafé. 

A férfi sötét napszemüveget viselt, az alsó ajkán volt egy sötét folt – idézte fel a fiatal nő a részleteket, amelyekre vissza tudott emlékezni, de a hirtelen sokk miatt teljesen leblokkolt. Bár a feltételezett bántalmazó eleinte kedves és beszédes volt, 

egy idő után furcsa, személyes kérdéseket tett fel, például, hogy kiskorú vagyok-e. Ezután kezdett el egyre közelebb húzódni és fogdosni engem. Amikor tiltakoztam, akkor visszahátrált, majd egy narancsot nyomott a kezembe és hozzátette, reméli, nem fogom azt mondani, hogy ő molesztált engem

 – írta közösségi oldalán a nő, amelyet a portál szemlézett. A bejegyzés szerint a fiatal teljesen bepánikolt, nem tudta, mit tegyen. A körülöttük utazók vagy nem figyeltek, vagy nem akarták látni, hogy mi történik. A férfi Csorváson szállt le a buszról és egy kedves egyetemista lány ült a helyére, ekkor Márta elkezdett sírni és mindent elmondott új utastársának. 

Az egyetemista lány a sofőrhöz kísérte a rémült fiatalt, ő azt mondta, legközelebb azonnal kiabáljon segítségért, majd azt tanácsolta, szálljanak le Orosházán és szóljanak a forgalmistának. A fiatal nő azóta a rendőrségen is volt, de ott azt mondták neki, nem tudnak mit tenni, ha nem tudja a férfi nevét.

Az áldozat azóta megtudta a csorvásiaktól, hogy ki volt a zaklató, állítólag többen is azt mondták neki, hogy az idős férfi másokat is zaklatott, de a fiatal nő úgy tudja, a férfit még a boltokból is ki szokták zavarni. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.