Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Szökött rab után kutatnak a rendőrök Martonvásáron

Azt is tudni lehet, a szökevény milyen mértékű veszélyt jelent a társadalomra.

Forrás: Feol, VG2024. 07. 03. 18:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszökött egy rab Martonvásáron a büntetés-végrehajtási intézetből. A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi a rabot. A BVOP kommunikációs főosztálya is megerősítette a szökést, és azt is közölték, hogy a rab nem veszélyes – közölte a Feol híre alapján a VG.

Az üggyel kapcsolatban a hatóságok a lap megkeresésére közölték: – a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik – alacsony biztonsági besorolású – fogvatartottja engedély nélkül távozott 2024. július 3-án a börtön martonvásári objektumának területéről. 

A férfi kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte itt mindössze 50 nap időtartamú elzárását. A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 31 éves fogvatartott felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart

– tudatta válaszában a BVOP kommunikációs főosztálya.

A Feol értesüléseit a közlemény megerősíti, miszerint a szökevény „piti” bűnözőnek számít és nem veszélyes. A rab a büntetése nagyobb részét már letöltötte, így viszont újabb, többéves szabadságvesztést kockáztat. A szökevény 31 éves, a rendőrség szerint hamar megtalálják.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.