Ujjak eltörésével fenyegetőzött Magyar Péter új társa

A Tisza Párt alelnöke nem volt teljesen őszinte a követőivel.

2024. 07. 21. 11:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad – idézte fel a Mandiner a Tisza Párt új alelnökének korábbi fenyegetőzését.

Magyar Péter a közösségi oldalán mutatta be a Tisza Párt új emberét, Radnai Márkot, aki korábban a színházi életben és a televíziós szakmában is dolgozott. Radnai korábban is részt vett a Tisza kampányeseményein, azonban eddig hivatalosan nem töltött be formális pozíciót a párton belül. Magyar Péter bejelentése szerint Radnai Márk a Tisza Párt alelnöke lett, hasonló pozícióban, mint Magyar Péter.

 

Ujjak eltörésével fenyegetőzött

Magyar Péter arról azonban már nem számolt be követőinek, hogy Radnai Márk korábban botrányos módon fenyegetett meg egy újságírót, amiért nem értékelte az egyik előadását.

Szia, Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy »kártékony csótány«. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!

– fogalmazott a Tisza Párt új politikusa.

Radnai Márk ott volt az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen Magyar Péterrel, amikor a Tisza Párt alelnöke egy őt videózó férfi telefonját elvette, majd a Dunába dobta. Magyar Péter erősen ittas volt és fiatalkorú lányokkal táncolt, ezekről több videófelvétel is készült.

Miután Magyar Péter eltulajdonította a videózó férfi telefonját, Radnai volt az, aki elérhetőséget kért az áldozattól, hogy majd később kártalanítsák.

Borítókép: Radnai Márk és Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.