„Volt mit megbeszélni” – kormányülést tartott a nyár közepén Orbán Viktor

A miniszterelnök a tanácskozás után elindult Tusnádfürdőre.

2024. 07. 25. 11:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reggel kormányülés, este irány Tusnádfürdő! – írta közösségi oldalán a miniszterelnök. A bejelentés alapján meg van rá az esély, hogy pénteken Kormányinfót fognak tartani, hiszen mint ismert, a tájékoztatót kormányülést követő napon szokták megtartani. 

Az viszont bizonyos, hogy ezen a miniszterelnök nem lesz jelen, ő ugyanis már Erdélyben lesz, a Tusványos Szabadegyetemen idén is szombat délelőtt tart majd előadást, amelyet a Magyar Nemzet is élőben fog közvetíteni. 

A kormányülésről Nagy János, Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár is beszámolt egy bejegyzésben, ahol képet is közölt, hozzáfűzte: „volt mit megbeszélni”.

Borítókép: Fotó a kormányülésről (Forrás: Facebook/Nagy János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.