Égető kérdést szegeztek Magyar Péternek: Hol a nagy bátorság, Peti?

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kérdőre vonta Magyar Pétert.

Forrás: Facebook2024. 08. 26. 19:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy a Magyar Nemzet arról beszámolt, Magyar Péter európai parlamenti képviselői mentelmi joga akadályozza a hatósági eljárást a Tisza Párt elnökének azon ügyében, amikor egy szórakozóhelyről távozva a Dunába dobta egy férfi telefonját – tudatta az ügyészség. Az ügyre reagált most a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója is, aki cseppet sem fogta vissza magát.

Emlékezetes, Magyar Péter júniusban egy népszerű fővárosi szórakozóhelyen járt, ahol többekkel összetűzésbe keveredett, köztük egy férfival is, aki a mobiltelefonjával rögzítette, ahogy a politikus lányokkal szemben kihívóan viselkedett. Magyar előbb megütötte a férfit, majd elvette a telefontját. A Tisza Párt elnökét végül a biztonsági őrök dobták ki a szórakozóhelyről, a politikus pedig a Dunába dobta a korábban erőszakosan elvett készüléket.

 

Menczer Tamás kőkeményen beszólt a baloldali politikusnak

Az ügyre reagálva Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben éles mondatokkal szállt bele a már több ízben agresszíven megnyilvánuló Magyar Péterbe.

Peti! Szórakozóhelyen telefont lopsz, és a mentelmi jogod mögé bújsz? Hol a nagy bátorság?

– vonta kérdőre a Tisza Párt elnökét Menczer Tamás.

A Magyar Péterrel szembeni eljárással kapcsolatban a Mandiner megkeresésére az ügyészség közölte: „a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságán elrendelt nyomozás áttételt követően a Központi Nyomozó Főügyészségen továbbra is folyamatban van. A nyomozás állásáról, tervezett eljárási cselekményekről további adat nem közölhető. Tájékoztatom, hogy az ügyben gyanúsítotti kihallgatásra kizárólag a mentelmi jog felfüggesztését követően kerülhet sor.”

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.