Lezuhant egy férfi a harmadikról, amikor az erkély korlátját javította

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indult nyomozás.

2024. 08. 30. 20:37
2020.05.10. BudapestKásler MIklós új mentőautókat ad át a Markó utcai mentőállomáson. mentő, metőautók,Győrfi Pál.  Fotó: Kurucz Árpád
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hatalmas puffanás hangja keltette fel a szolnoki Árkádoknál járók figyelmét csütörtökön délben, miután egy férfi lezuhant a harmadik emeletről – írta meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hírportál. Sipos-Kácsor Andrea, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt nyomozást rendelt el.

A balesetet szenvedett férfi éppen egy társasház erkélykorlátjának javítási munkálatait végezte.

A lap egyik olvasója hívta fel a történtekre a figyelmet. Elmondása szerint aznap délben Szolnokon az Árkádoknál járt kislányával, amikor egy hatalmas puffanást hallottak. Az autóktól nem láttak semmit, ekkor hallották meg az emeletről kiabáló hölgyet, hogy valaki lezuhant.

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa közölte: a helyszínről egy fiatal férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.