Nők és buli: erről szól Magyar Péter minden napja

A politikus, aki egyszerre három palacsintát dobál a levegőben, arra buzdítja híveit, írjanak rá, és lehet elmegy velük randizni.

2024. 08. 12. 7:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter rövid kérdezz-felelek videót tett közzé az Instagram-oldalán, amelyből kiderült: egyszerre három palacsintát dobál a levegőben, havi egyszer jár a XII. kerületi MOM-parkban lévő konditerembe, és hogy elmenne randizni a neki üzenetet író rajongóval – szúrta ki a Mandiner.

 

Ismert: a politikus nem sokkal a június 9-i választást követően szakított barátnőjével, azóta pedig többször is burkoltan a saját rajongói közül igyekezett megtalálni következő párját, a jelek szerint sikertelenül.

Magyar Péter arra buzdítja híveit, írjanak rá, és lehet elmegy velük randizni. Fotó: Képernyőfotó
Magyar Péter arra buzdítja híveit, írjanak rá, és lehet elmegy velük randizni. Fotó: Képernyőfotó

A pártvezér azonban nem csak a virtuális térben próbálkozik: korábban írtunk arról, hogy Magyar Péter látványos, „beizzított” tánccal igyekezett közelebb kerülni egy hölgyhöz saját politikai partiján. A politikát társkereső show-vá degradáló baloldali pártvezér akkor csak félig guggolt le az általa kiszemelt hölgy elé, és elmaradt a négykézláb mászkálás is.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.