Még a benzinkutak is kocsmává alakultak, ellepték Óbudát a fesztiválozók

Elstartolt a Sziget.

Forrás: Ripost2024. 08. 08. 17:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszállták a fesztiválozók a Sziget helyszínétől nem messze lévő Auchan parkolóját és a környékbeli utcákat, ahol meg is indították az italozást az esti koncert előtt. A helyszín nem véletlen, ugyanis a környékbeli bevásárlóközpontokban és benzinkutakon a fesztivál árainál lényegesen olcsóbban jutnak ételhez-italhoz – írta a Ripost.

Forrás: Ripost

 

Óriási a forgalom, sok az ember, jó a kedv

A környező utcák már tegnap délután bedugultak, sokak szerint a legcélszerűbb HÉV-vel érkezni a Szigetre. A megállóban szervezők várják a fesztiválozókat, a Filatorigátnál leszállva kordonokkal és rendezőkkel biztosított út vezet egészen a Sziget bejáratáig. 

Aki útközben megszomjazik, a Mozaik utcánál várja a kocsmává átalakított benzinkút. 

A kútoszlopok között asztalok és sörpadok kaptak helyet. A HÉV szerelvényein egy gombostűt sem lehetett leejteni délután. A tömeg sodorta magával az érkezőket a K-hídon keresztül egészen a fesztivál bejáratáig, ahol némi várakozással ugyan, de zökkenőmentesen be lehetett jutni a fesztiválra. Magyar szót elvétve lehet hallani – áll a Ripost beszámolójában.

Forrás: Ripost

Borítókép: Fesztiválozók Óbudán (Forrás: Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.